divendres, 29 d’octubre del 2010

AMB VOSALTRES...


Fa dos anys que la sargantana corre per la xarxa en format blog i l'inevitable balanç es força positiu...
Hem crescut..hem conegut gent molt maca que amb els dies han esdevingut amics de debò, hem compartit plors i alegries, n'hem vist néixer uns i apagar-se uns altres, hem somiat, viatjat, llegit i viscut mil histories de la ma d'altres blogaires, hem tingut alt-i-baixos però sempre hem sentit que fèiem pinya i que us teníem aprop...i aixo es el que avui us volem agrair.

La sargantana i l'àngels que a la fi son una mateixa i indivisible..us agraïm tots i cada de els vostres comentaris i de les vostres visites...que a la fi..es el que ens ajuda a creixa i esser una mica millors cada dia


AVUI ES EL PRIMER DIA DE LA RESTA DE LA NOSTRA VIDA...

11 comentaris:

sargantana ha dit...

CON VOSOTROS...

Hace dos años que la sargantana corre por la red en formato blog y el inevitable balance es muy positivo ...
Hemos crecido .. hemos conocido gente muy maja que con los días se han convertido en amigos de verdad, hemos compartido llantos y alegrías, hemos visto nacer unos y apagarse otros, hemos soñado, viajado, leído y vivido mil historias de la mano de otros bloggers, hemos tenido subidas y bajadas pero siempre hemos sentido que hacíamos piña y que os teníamos cerca ... y esto es lo que hoy os queremos agradecer.

La sargantana y angels que al final son una misma e indivisible .. os agradecemos todos y cada de vuestros comentarios y de vuestras visitas ... que al final .. es lo que nos ayuda a crecer y ser una poco mejores cada día


HOY ES EL PRIMER DIA DEL RESTO DE NUESTRA VIDA ...

Garbí24 ha dit...

felicitats......dos anys ja és temps, podem dir que tenim un altre blog consolidad

lisebe ha dit...

Felicitats per aquests dos anyets i ara per unos uns tropocientos mes.!!

Es un plaer passar-se sempre per aquest lloc magic que ens ofereixes.

Petonets sargantana-angels

Clidice ha dit...

Per molts anys Àngels Sargantana! :D

Pere ha dit...

Enhorabona per aquests dos anys de treball i dedicació. Si les idees i les paraules naixessin cada dia amb la força i l'ímpetu d'aquest globus vermell tot seria més fàcil.

Bon dia Sargantana.

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitats! no escriure no vol dir res (sovint per manca de temps, sovint per què la reflexió que provoquen les intervencions s'emporta el poc temps lliure dels matins, sovint per mandra, sovint per...), però sempre es llegeix. Potser les paraules més tendres que puc dir sobre ca la sargantana es que un dia sense passar-hi a llegir no és un dia sencer. És el petit refugi de matins absurds en feines absurdes; és dolçor que arriba a llocs insospitats gràcies a la màgia de la corrent elèctrica i als febles camins de fils de coure coberts de plàstic. Gràcies per aquest espai de persones que has sabut construir! Aquí s'hi està bé, abrigadets i a sopluig del món.

Pakiba ha dit...

Moltes felicitats Sargantana, ha sigut un plaer tenirta al meu costat desde el primer dia.

Una abraçada molt forta.

Agnès Setrill. ha dit...

Per molts anys!

Mireia ha dit...

Moltes felicitats! I a fer-ne moooolts més.

María ha dit...

Hola:

Antes de nada quiero agradecerte por haber visitado mi blog y por haber dejado tu huella, me encantó descubrirte, y será un placer para mí tenerte allí cuando lo desees, como yo también lo haré en el tuyo.

Me alegro haber llegado a tiempo para felicitarte por tus dos años en el mundo de la blogosfera.

¡Muchas felicidades!

Un beso.

I. Robledo ha dit...

Petons, amiga... Muchos petons...