el del *too much strong ma non troppo per te*....ja sabeu; pero el noi ha estat llest i s'ho ha enflairat, o una es una bona fe i no te malicia al donar les pistes i s'ha descobert tota sola...jejejejjej
i que s'el podria menjar a la seva cuina tranquilament...
la fava que t'envio en forma de recepta de cuina, una recepta que veig capaç de aumentar el teu colesterol sobradament.
es una recepta amb butifarra dolça que es molt tipic de la meva terra que es l'emporda
osigui que pren nota:
Ingredients
· 4 botifarres dolces
· 160 g de sucre
· 400 cl d'aigua
· 1 llimona
· 4 llesques de pa
· 1 poma
Elaboració
Desfeu el sucre en una paella.Quan el sucre s'hagi fos afegiu-hi el suc de la llimona, la pela de llimona i l'aigua. Remeneu-ho tot. Després incorporeu-hi les botifarres dolces i deixeu-les coure durant uns 25 o 30 minuts. Mentrestant, peleu la poma i talleu-la a quarts. Bulliu els trossos de poma en un cassó amb aigua calenta i sucre. Incorporeu-hi unes llesques de pa a la paella on teniu el caramel i les botifarres. Aneu donant-li la volta perquè quedin ben impregnades. Finalment, emplateu una llesca de pa amb caramel i poseu-hi la botifarra dolça al damunt. Guarniu-ho col·locant-hi la poma al cantó.
5 comentaris:
Buaahh no trobo el meu regal!!!
Gràcies Sargantana!!
La pista d'estar al Sol com a tu t'agrada i que jo tenia un post comparant amics i xocol·lata van ser definitius! Malgrat que ara aquest Striper em vol fer competencia, si cerques xocol·lata al Google et surto jo...
Gràcies pels teus regals...ara bé, millor cuines tu i quedem un dia per degustar la recepta, no? ;p (també s'accepten tupperware!)
Una abraçada
sóc jooooooooooo!!!!!!! :))))))))
ains! espere que t'agrade...
muaks!
striper
em sap greu striper...pero no te puc pas ajudar....
uffff...quin patiment!!
robertinhos
caxis...veu com tenia que tenir mes mala....jajajja tan se val...
has estat llest!!
ep,cap problema...estas convidad!
nomes faltaria!!
ara;atente a les consecuencies...jajajjaja
bon any maco i molts petons!!
nimue
uff....
mirala!! ja ving...ja ving
quina emocio!!
jajajajja
Ja està el paio lligant amb la sargantana. Vigila que si et toca els seus "bomnbos" et deixa el cap com un ídem...;-) (no facis cas, és bon noi el xicot; un encant de veí).
Publica un comentari a l'entrada