dimarts, 5 de gener del 2010

EL BLOCAIRE INVISIBLE


recordo que l'any pasat us veia atrafegats amb lo del blocaire invisible i migraba com una tonta.


aquest any tan punt vaig veure la convocatoria em vaig dir que jo tambe en volia pendre part i aqui estic...marejada de donar tombs per els bloc buscan i rebuscant ...llegint mil i una pista, (per cert...quina mala baba teniu alguns eh!!)


vaig mes perduda que un pop en garatge respecta al meu blocaire, osigui que si alguna anima caritativa ho ha descobert...us agraire un cop de ma, dons la meva llunatica amiga se me resisteix...jajajajja


se suposa que jo tenia que fer un regal al robertinhos
el del *too much strong ma non troppo per te*....ja sabeu; pero el noi ha estat llest i s'ho ha enflairat, o una es una bona fe i no te malicia al donar les pistes i s'ha descobert tota sola...jejejejjej


en fi...tot vol es seu rodatge. pero del que no tinc dubte es que el millor regal m'el emporto jo al haber-lo conegut a ell

he pensat que la jornada era molt adient i el meu regal t'arriva en forma de tortell de reis



i que s'el podria menjar a la seva cuina tranquilament...
pero com tot tortell te fava...i rei

la fava que t'envio en forma de recepta de cuina, una recepta que veig capaç de aumentar el teu colesterol sobradament.
es una recepta amb butifarra dolça que es molt tipic de la meva terra que es l'emporda
osigui que pren nota:
Ingredients
· 4 botifarres dolces
· 160 g de sucre
· 400 cl d'aigua
· 1 llimona
· 4 llesques de pa
· 1 poma
Elaboració
Desfeu el sucre en una paella.Quan el sucre s'hagi fos afegiu-hi el suc de la llimona, la pela de llimona i l'aigua. Remeneu-ho tot. Després incorporeu-hi les botifarres dolces i deixeu-les coure durant uns 25 o 30 minuts. Mentrestant, peleu la poma i talleu-la a quarts. Bulliu els trossos de poma en un cassó amb aigua calenta i sucre. Incorporeu-hi unes llesques de pa a la paella on teniu el caramel i les botifarres. Aneu donant-li la volta perquè quedin ben impregnades. Finalment, emplateu una llesca de pa amb caramel i poseu-hi la botifarra dolça al damunt. Guarniu-ho col·locant-hi la poma al cantó.

el rei...al meu emporda es el vent, que dona una llum especial al paisatge
et regalo aquestes imatges perque penso que es donar-te una miqueta de lo millor que tenim
espero que t'agradin tan com a mi m'ha agradat el teu espai
ens veiem robertinhos!!


5 comentaris:

Striper ha dit...

Buaahh no trobo el meu regal!!!

Robertinhos ha dit...

Gràcies Sargantana!!

La pista d'estar al Sol com a tu t'agrada i que jo tenia un post comparant amics i xocol·lata van ser definitius! Malgrat que ara aquest Striper em vol fer competencia, si cerques xocol·lata al Google et surto jo...

Gràcies pels teus regals...ara bé, millor cuines tu i quedem un dia per degustar la recepta, no? ;p (també s'accepten tupperware!)

Una abraçada

nimue ha dit...

sóc jooooooooooo!!!!!!! :))))))))
ains! espere que t'agrade...
muaks!

sargantana ha dit...

striper
em sap greu striper...pero no te puc pas ajudar....
uffff...quin patiment!!

robertinhos
caxis...veu com tenia que tenir mes mala....jajajja tan se val...
has estat llest!!

ep,cap problema...estas convidad!
nomes faltaria!!
ara;atente a les consecuencies...jajajjaja
bon any maco i molts petons!!

nimue
uff....
mirala!! ja ving...ja ving
quina emocio!!
jajajajja

El veí de dalt ha dit...

Ja està el paio lligant amb la sargantana. Vigila que si et toca els seus "bomnbos" et deixa el cap com un ídem...;-) (no facis cas, és bon noi el xicot; un encant de veí).