diumenge, 22 d’agost del 2010

SHAKIRA...??


SHAKIRA I LA LLET

article llegit a la contraportada del Diari de Girona i escrit per Francesc Cruanyes
canço del chojin... *SI MI CHICA SE LLAMARA SHAKIRA*


Diuen els que l'han vist de tu a tu que és baixeta i que té el cul gros -la tele sempre enganya-, que mou els malucs com ningú, que és trempada com un pèsol, que escriu i musica ella soleta, que a la Barranquilla natal va ser nena prodigi, que ha estat la reina del Mundial de futbol, que és una de les cantants que més ingressa... I diu, la xicota, que té sang catalana, que té ben present la terra de sa mare, que està enamorada de Barcelona i que vol aprendre català.
Shakira Isabel Mebarak Ripoll té els anys de Crist i tota la capacitat per fer allò que li roti. A Barcelona, on grava un clip, aquests dies s'ha muntat un cert sidral perquè s'ha remullat en una font i perquè anava en moto de paquet i sense casc. Mal fet, és clar. Però el provincianisme furibund ja n'ha fet portada: que si a un altre no li ho haurien permès, que si ha de pagar una multa, que si a fer el merda a una altra ciutat... L'estretor de mires no té fronteres. La mateixa colombiana es va passejar abans de l'estiu per Ripoll, va fer de grangera a Molló i fa un parell de setmanes va enregistrar a Avinyonet de Puigventós. Ningú no va fer escarafalls. Les coses al seu lloc: entre estendre catifes vermelles i sancionar la seva presència, seny.
I rauxa intel•ligent, l'art de fer anar l'aigua al propi molí. Que la Shakira diu que vol conèixer les arrels que té en aquest petit país sense estat...? No sé a què esperen els consellers per moure el cul com ella i rebre-la al despatx en audiència promocional. T'imagines una sola frase, no res, una seqüència a mig videoclip, un primer pla de la mossa picant l'ullet a la pantalla bo i dient una cosa així com "Sóc catalana, del Pirineu"... Vendríem tota la llet d'una tacada!

BON DIUMENTGE A TOTS!!

10 comentaris:

sargantana ha dit...

version en castellano

SHAKIRA Y LA LECHE

artículo leído en la contraportada del Diari de Girona y escrito por Francesc Cruanyes
canción del Chojin ... * SI MI CHICA SE LLAMARA SHAKIRA *


Dicen los que lo han visto de tú a tú que es bajita y que tiene el culo gordo-la tele siempre engaña-, que mueve las caderas como nadie, que es templada como un guisante, que escribe y música ella solita, que en la Barranquilla natal fue niña prodigio, que ha sido la reina del Mundial de fútbol, que es una de las cantantes que más ingresa ... Y dice, la novia, que tiene sangre catalana, que tiene bien presente la tierra de su madre, que está enamorada de Barcelona y que quiere aprender catalán.
Shakira Isabel Mebarak Ripoll tiene los años de Cristo y toda la capacidad para hacer lo que le venga en gana.
En Barcelona, donde graba un clip, estos días se ha montado un cierto follón porque se ha remojado en una fuente y porque iba en moto de paquete y sin casco. Mal hecho, claro. Pero el provincianismo furibundo ya ha hecho portada: que si a otro no se lo hubieran permitido, que si tiene que pagar una multa, que si a hacer el mierda a otra ciudad ... La estrechez de miras no tiene fronteras. La misma colombiana se paseó antes del verano por Ripoll, hizo de granjera en Molló y hace un par de semanas grabó en Avinyonet de Puigventós. Nadie hizo ascos.
Las cosas en su sitio: entre extender alfombras rojas y sancionar su presencia, cordura.
Y *rauxa* inteligente, el arte de manejar el agua al propio molino. Que la Shakira dice que quiere conocer las raíces que tiene en este pequeño país sin estado ...? No sé a qué esperan los consejeros para mover el culo como ella y recibirla en el despacho en audiencia promocional.
¿Te imaginas una sola frase, nada, una secuencia a medio videoclip, un primer plano de la moza guiñando el ojo a la pantalla bueno y diciendo algo así como "Soy catalana, del Pirineo" ... Venderiamos toda la leche de una tirada!

Feliz domingo a todos!!

PS ha dit...

M´encanta en Cruanyes Sargantana, m´encanta la mala llet que té i com les deixa anar.
Me l´espero cada setmana a la contraportada de l´Empordà.Qui ho diria que és aquell noi tan seriós que deia les notícies del migdia?

Ah, i m´agrada la Shakira també,què tenen contra les baixetes i els culs grossos...si el mou com ningú! Té més raó que un sant quan diu que ens vendria de mil meravelles.A què esperen?

(Ah, això sí, el casc sempre posat)

Bon diumenge!

Joana ha dit...

Vols dir que ho faran? Just han vist i llegit allò que els convé. Quan convé fer país sembla que dormen a la parra i quan es desperten és massa tard.
Com no ens despertem se'ns menjaran i no precisament a petons!
Bon dia i bon diumenge

Jordi Cirach ha dit...

Fantàstic!

És molt bo!

Que passis un bon estiu!

Jordi Cirach

Pakiba ha dit...

Fenomenal, i viscan les petites i de cul gros.

Besitos per tu,no per ella.

Pep ha dit...

Aquesta noia s'hauria de presentar de presidenta del govern català.
Jo em miraria amb més atenció els debats del Parlament.
I segur que els de Madrid ens farien més cas.

Pere ha dit...

Els polítics no poden moure el cul com la Shakira perquè tenen por de perdre la seva cadira ...
Visca la Shakira!!! Ja! Ja!

Bona nit Sargantana estiuenca.

Assumpta ha dit...

Sense llegir els altres comentaris, perquè no vull que m'influeixin (els llegiré després)

L'Ajuntament de Barcelona, i el seu Alcalde el número 1 són un desastre de cap a peus.
Sóc barcelonina, estimo (adoro!!) la meva ciutat... però he d'admetre que a vegades fa fàstic... Bruta, deixada, abandonada, incívica... borratxos vomitant i pixant pel carrer, droga, prostitució, delinqüència... tot perquè "era molt guai" dir que erem molt tolerants i que es podia fer de tot...

Ara a aquesta xiqueta li han de posar una multa? Va, home, va!! Ridícul i patètic.

sargantana ha dit...

Pais secret
oi que si...a mi tambe m'agrada i molt!!
es un senyor de lletres!
mil petonets bonica

Joana
ho deuen haber fet per quedar be amb tots...
ara ho deixaran morir i tots contents!
bona setmana, maca

L'A
tranquil, Jordi que ja m'hi afanyo
petons!

Pakiba
i les de cul petit i les camacurtes i les guenyes...jajajaj
nomes faltaria!!

Pep
mira'l...
ja te val!!
jajajja..tot son ideies!

Pere
l'ha clavat senyor Pere
ja ho diu la dita: qui te el cul llogat, no seu com vol..hahahhaha
una abraçada

Assumpta
dons si..es pot dir mes alt, pero no mes clar
pero ja se sap!
estan aburrits!!
molts petons wapa!

en fi esta clar...
Shakira 8 - Barcelona 0

Sigueu bons!!

zel ha dit...

jejejeje, no em preguntis perquè ric...